James Hardie

Ben je op zoek naar een onderhoudsarme gevelbekleding, een zeer lange levensduur heeft en tegelijkertijd mooi, modern en natuurlijk oogt? Kies dan voor de vezelcement gevelbekleding van James Hardie.

VL Plank

James Hardie vezelcementproducten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Heel lang. Geen wonder dat ze wereldwijd de favoriete gevelbekleding zijn van aannemers, huiseigenaren en architecten. Ontdek de Hardie VL Plank met zijn onovertroffen kwaliteit en veelzijdigheid. Het uitgekiende kleurengamma en de moderne productuitstraling staan garant voor een gevelbekleding voor elke smaak. Ook die van jou. Dus waar wacht je nog op? Laat je overtuigen.


Hardie Plank

James Hardie vezelcementproducten zijn ontwikkeld om extreem lang mee te gaan. Geen wonder dat ze wereldwijd de favoriete gevelbekleding zijn van aannemers, huiseigenaren en architecten. Hardie Plank gevelbekleding realiseert een klassieke, onderhoudsarme afwerking voor je huis en overtuigt met een hoogwaardige oppervlakafwerking. Kies uit 21 verschillende kleuren en maak van je huis jouw droomhuis.

Hardie Panel

Op zoek naar een hoogwaardige, A2-geclassificeerde brandwerende gevelbekleding voor je bouwproject en dat voor een betaalbare prijs? Dan is Hardie Panel de logische keuze.

Welke uitstraling je ook kiest: je weet dat je de kwaliteit, duurzaamheid en brandveiligheid krijgt die jij en je klanten verdienen. Dat maakt Hardie Panel de slimme en kosteneffectieve oplossing voor elk nieuwbouw- of renovatieproject.