Etalbond® is een eersteklas composiet paneel bestaande uit een kern van polyethyleen (FR mineraal). De voor- en achterzijde zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium laag. Binding van de aluminium lagen met de kern wordt bereikt door een oneindig Extrusieproces wat resulteert in een stijve en uitzonderlijk vlakke plaat. Eén zijde wordt in een eigen lakstraat voorzien van een hoogwaardige en duurzame coating. De unieke kenmerken zorgen voor creatieve vrijheid. Levendige kleuren en structuren, gebouwen en constructies krijgen met Eltalbond® een fameuze uitstraling. Etalbond® is ideaal voor gebruik in extreme omstandigheden, de panelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Bovendien is Etalbond® eenvoudig te bewerken met standaard gereedschap.

De mogelijkheden op het gebied van kleur zijn eindeloos, iedere wenskleur is leverbaar.Daarnaast is Etalbond verkrijgbaar in tientallen standaard kleuren, waarvan eendeel op voorraad bij Hillegersbergsche Gevelproducten!Etalbond heeft 68 standaard kleuren en structuren verdeeld in 3 kleurgroepen.

Standaard is Etalbond te verkrijgen in een lengte van 3200 mm en een breedte van 1250 mm.Op aanvraag zijn er andere lengtes en een breedte van 1500 mm verkrijgbaar.Dit alles zullen wij per project optimaliseren met als resultaat minimaal zaagverlies.

Etalbond® is een eersteklas composiet paneel bestaande uit een kern van polyethyleen (FR Mineraal). De voor- en achterzijde zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium laag. Binding van de aluminium lagen met de kern wordt bereikt door een oneindig. Extrusieproces wat resulteert in een stijve en uitzonderlijk vlakke plaat. Eén zijde wordt in een eigen lakstraat voorzien van een hoogwaardige en duurzame coating.De unieke kenmerken zorgen voor creatieve vrijheid. Levendige kleuren en structuren,gebouwen en constructies krijgen met Eltalbond® een fameuze uitstraling. Etalbond® is ideaal voor gebruik in extreme omstandigheden, de panelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Bovendien is Etalbond® eenvoudig te bewerken met standaardgereedschap.

  • Oneindig veel ontwerpmogelijkheden;
  • kleurrijk, aantrekkelijk en flexibelNaadloze hoekoplossing mogelijk
  • Uitzonderlijke vlakheid
  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar
  • 10 jaar volledige garantie

Montage Etalbond

Etalbond kunt u op diverse manieren aan de gevel bevestigen zoals:

  • schroeven
  • lijmen
  • blindklinknagelen
  • cassette

Garantie certificaten Etalbond

10 jaar volledige garantie.

Afwerking Etalbond

Etalbond behoeft verder geen afwerking.

Maatwerk Etalbond

Wij kunnen Etalbond op alle technisch mogelijke manier bewerken in onze eigen machinale.Tevens kunnen wij onze verpakking en logistiek aanpassen aan de wensen van het project.

Referentoeprojecten Etalbond